logo
5 March 2015

ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green

Gepost in beauty

ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green, fashion is a party, artdeco, artdeco soft eye liner, artdeco soft eye liner graphic green, artdeco spring 2015, artdeco douglas, beautyblog, fashion is a party, nineties make-up

In de lentecollectie van ARTDECO zit een vernieuwde Soft Eye Liner in een metallic groene kleur: de ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green. Aangezien dit me nou echt een product/kleur lijkt die velen van jullie voorbij lopen in plaats van aanschaffen in de winkel, leek het me leuk erover te schrijven. Want metallic groene eyeliner, staat dat zo nineties of onvolwassen als het klinkt? Of is het verrassend draagbaar? Ik vind duidelijk dat laatste.

ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green, fashion is a party, artdeco, artdeco soft eye liner, artdeco soft eye liner graphic green, artdeco spring 2015, artdeco douglas, beautyblog, fashion is a party, nineties make-up

Want wat (te) vaak vergeten wordt is dat je make-up producten kunt mixen en combineren naar smaak. Dat doe ik bijvoorbeeld veel met foundations die niet helemaal de goede kleur zijn: ik combineer ze met andere foundations of concealers en schrijf ze liever niet gelijk af. Datzelfde doe ik graag met make-up tinten die niet zo mijn smaak of risicovol zijn (denk: blauwe oogschaduw of dus metallic groene eyeliner): ik experimenteer ermee en laat ze niet gelijk links liggen.

ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green, fashion is a party, artdeco, artdeco soft eye liner, artdeco soft eye liner graphic green, artdeco spring 2015, artdeco douglas, beautyblog, fashion is a party, nineties make-up

Ik weet van glitter- en metallic make-up dat het erg mooi is over een donkere basiskleur als bruin, grijs of zwart. Dan komt de glans of de glitter ultiem tot zijn recht. Van die kennis heb ik gebruik gemaakt bij het proberen van deze ‘Graphic Green’ Eye Liner: ik heb ‘m aangebracht over een bruin oogpotlood. Het resultaat vind ik heel mooi: warm, een beetje duochrome en totaal niet fout, maar juist classy.

ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof Graphic Green, fashion is a party, artdeco, artdeco soft eye liner, artdeco soft eye liner graphic green, artdeco spring 2015, artdeco douglas, beautyblog, fashion is a party, nineties make-up

Wat vind jij van gekleurde metallic eyeliners? Zou je deze inderdaad voorbij lopen in de winkel?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties