logo
17 March 2015

Ruigvormgeving shopper

Gepost in fashion

ruigvormgeving shopper, blauwe shopper, leren shopper, ruigvormgeving, stad.nl, online boetieks, kleine boetiekjes, online winkelstad, fair trade tassen, leren tassen, unieke tassen, fashion blogger, fashion is a party

Kennen jullie de website Stad.nl al? Zoals de naam doet vermoeden is op deze site een echte stad nagebootst, waar je kunt struinen door virtuele winkelstraten. Bij Stad.nl vind je alleen kleinere en unieke winkels, zoals bijvoorbeeld Ruigvormgeving.

Ruigvormgeving is het merk van Simone Ruig. Simone ontwerpt tasssen en (woon)accessoires en maakt ze vervolgens zelf in haar eigen atelier. Respect, want mijn Ruigvorming shopper ziet er professioneel uit! Het leer voelt geweldig aan en de tas zit stevig in elkaar.

ruigvormgeving shopper, blauwe shopper, leren shopper, ruigvormgeving, stad.nl, online boetieks, kleine boetiekjes, online winkelstad, fair trade tassen, leren tassen, unieke tassen, fashion blogger, fashion is a party

Mooi aan Ruigvorming is bovendien dat elk stuk uniek is: Simone maakt van geen stuk meerderen, dus ook mijn shopper is een enkel exemplaar. Dat betekent dat Simone zeker open staat voor jouw input als je je Ruigvormgeing item door haar laat ontwerpen.

Ik vind het prachtig dat Stad.nl een podium biedt voor kleine winkels met originele items, die vaak handgemaakt, duurzaam en fair trade zijn. Dat idee geeft mijn shopper net nog even iets extra’s.

ruigvormgeving shopper, blauwe shopper, leren shopper, ruigvormgeving, stad.nl, online boetieks, kleine boetiekjes, online winkelstad, fair trade tassen, leren tassen, unieke tassen, fashion blogger, fashion is a party

Ben je iemand die in steden gelijk de boetiekjes opzoekt en houd je van kwaliteit? Volg Stad.nl en Ruigvormgeving dan op Facebook om beiden te blijven volgen.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties