logo
24 March 2015

Suède trenchcoat

Gepost in fashion

Suède trenchcoat, suede trench coat, fashionsquad, collage vintage, camille over the rainbow, fashion blogger, fashion blog, fashion trend, zomer 2015 trends, zomerjas, leren jas, stradivarius, mango suede trenchcoat, fashion is a party

Opeens is ie overal: de suède trenchcoat. Je kunt geen internationaal personal style blog aanklikken of hij komt voorbij. Ik vind ‘m mooi, maar moet er ook aan wennen: ik draag eigenlijk nooit leren kleding en heb dat ook nooit gedaan. Het lijkt me niet lekker zitten, het is poepieduur, maar ik vind het ook niet heel mooi.

Natuurlijk verandert dat laatste als je de ene na de andere stylish combinatie ziet met een suède kledingstuk. Bij mij tenminste wel. Als ik met een trend “meeloop” is dat dan ook niet zozeer omdat ik een meeloper ben, maar meer omdat je -als iets een trend wordt- gewoon opeens aan alle kanten zien hoe mooi iets kan zijn.

Een suède trenchcoat is niet goedkoop: het is suède. Of deze trend echt bij de massa door zal zetten betwijfel ik dan ook, want je legt al gauw een paar honderd euro neer voor een leren jas en dat is niet niets natuurlijk.

Gelukkig komen er al steeds meer budget vriendelijke opties naast de vele designer opties: MANGO had er één die al helemaal is uitverkocht, maar bij Stradivarius vond ik er één die nog vriendelijker is voor je portemonnee.

Wat vind je van de suède trenchcoat?

Bronnen foto’s:
FashionsquadCamille Over the Rainbow / Collage Vintage

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties

alle rechten voorbehouden 2016 Fashion is a party