logo
3 April 2015

Floral Docs

Gepost in mijn outfits

Floral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirtFloral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirtFloral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirtFloral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirtFloral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirtFloral Docs, fashion is a party, fashion blogger, dr. martens, red pencil skirt, & other stories, black sweater, mac lavender jade, fashion is a party outfits, sarenza, dr. martens castel, outfitpost, red pencil skirt

Ik deelde ze al met jullie op Instagram: mijn nieuwe floral Docs van Sarenza. Perfect voor deze tijd van het jaar! Hun print is al lekker zomers, maar het is en blijft een laars. Een laars die gelukkig tegen een bui kan.

Tof wat deze lipstick toevoegt aan de outfit, toch? Zonder de lipstick zou de bovenkant een beetje saai en donker zijn, maar door de paarse lippen heeft de look net genoeg ‘spice’.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend oranje/rode kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
Dr. Martens via Sarenza laarzen


Shop mijn look:

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties