logo
2 April 2015

Throwback Thursday

Gepost in overig

throwback thursday, fashion is a party, fashion blogger, grazia, grazia shoot, bloggers in tijdschriften, backstage fotoshoot, natide ooink, suz fashion is a partythrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, grazia, grazia shoot, bloggers in tijdschriften, backstage fotoshoot, natide ooink, suz fashion is a partythrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, grazia, grazia shoot, bloggers in tijdschriften, backstage fotoshoot, natide ooink, suz fashion is a partythrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, grazia, grazia shoot, bloggers in tijdschriften, backstage fotoshoot, natide ooink, suz fashion is a partythrowback thursday, fashion is a party, fashion blogger, grazia, grazia shoot, bloggers in tijdschriften, backstage fotoshoot, natide ooink, suz fashion is a party

Time flies… het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een shoot deed voor Grazia. Ik kwam de beelden weer tegen en vandaag is het donderdag: 1 + 1 = 2, ik vond het tijd voor een nieuwe, korte Throwback Thursday.

Foto’s door Natide Ooink.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties