logo
18 May 2015

Balmain x H&M

Gepost in fashion

Balmain x H&M, balmain x h&m, designer samenwerking h&m, balmain voor h&m, balmain x h&m 2015, designersamenwerking h&m 2015, billboard music awards, kendall jenner, jourdan dunn, balmain h&m

Al jaren hoorde ik elk jaar weer geruchten over een samenwerking tussen Balmain x H&M. Er werd steeds gedacht dat Balmain de volgende zou zijn die een designer samenwerking met H&M aan zou gaan, maar dan weer was het Isabel Marant, dan weer Alexander Wang.

Vannacht is tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas bekend gemaakt dat de eer dit jaar dan toch eindelijk voor Balmain is. Tijdens deze awardshow waren Kendall Jenner en model Jourdan Dunn al gekleed in items uit de toekomstige lijn.

Nog even geduld: 5 november is het zover!

Bron foto:
Who What Wear

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties