logo
16 May 2015

Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour

Gepost in beauty

Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour, catrice nomadic traces, rode lipstick, red lipstick, rode lippen, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, catrice nomadic traces nomaddicted to red, matte lipstick, rode matte lipstick, catrice lipstick, catrice matt lip colour

Eerder deze week liet ik jullie al een nagellak en de bronzer uit de Catrice Nomadic Traces zien. Vandaag is het de beurt aan één van de ‘chubby pens’ voor de lippen uit deze collectie: de Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour.

Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour, catrice nomadic traces, rode lipstick, red lipstick, rode lippen, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, catrice nomadic traces nomaddicted to red, matte lipstick, rode matte lipstick, catrice lipstick, catrice matt lip colour

De Matt Lip Colour is een lipstick in potloodvorm. Zo’n vorm zie je tegenwoordig best veel, maar ik ben niet zo’n fan van deze vormgeving/verpakking: ik vind het wat cheaper ogen dan een gewone lipstickhuls en ik vind zo’n dikke stift ook niet zo praktisch aanbrengen. Maar ik snap dat Catrice vernieuwend wil blijven en dat er al honderdduizendmiljoen rode lipsticks zijn, dus dat je toch íets moet bedenken wat onderscheidend is.

Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour, catrice nomadic traces, rode lipstick, red lipstick, rode lippen, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, catrice nomadic traces nomaddicted to red, matte lipstick, rode matte lipstick, catrice lipstick, catrice matt lip colour

Die “verpakking” is mijn enige kritiekpuntje over deze Matt Lip Colour: ik vind de kleur (oranjerood, lekker zomers) heel gaaf en de matte finish heel mooi. Bovendien dekt de lipstick heel goed, droogt hij de lippen niet uit en blijft hij echt goed zitten. En dat voor een prijsje van €3,49. Ik ben fan!

Catrice Nomadic Traces Nomaddicted To Red Matt Lip Colour, catrice nomadic traces, rode lipstick, red lipstick, rode lippen, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, catrice nomadic traces nomaddicted to red, matte lipstick, rode matte lipstick, catrice lipstick, catrice matt lip colour

De Catrice Nomadic Traces collectie is limited edition en ligt nog in de Kruidvat winkels zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties