logo
17 May 2015

Kiehl’s Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori

Gepost in beauty

Kiehl's Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori, kiehl's, kiehl's ultra facial cream, kiehl's beauty, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, dagcrème, nachtcrème, skin care, selwyn senatori, kiehl's ultra facial cream review

Kiehl’s is een samenwerking aangegaan met kunstenaar Selwyn Senatori: samen hebben ze een limited edition versie van de Kiehl’s Ultra Facial Cream gemaakt. Op de dop van de limited edition zie je een vrolijk kunstwerk van Senatori.

Door middel van deze limited edition maakte ik voor het eerst kennis met de Kiehl’s Ultra Facial Cream én met Kiehl’s überhaupt. Het is een merk waar ik veel over gelezen heb, maar waar ik nog niet eerder een product van probeerde.

Kiehl's Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori, kiehl's, kiehl's ultra facial cream, kiehl's beauty, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, dagcrème, nachtcrème, skin care, selwyn senatori, kiehl's ultra facial cream review

De Kiehl’s Ultra Facial Cream is volgens Kiehl’s een ‘crème met een lichte textuur voor dagelijks hydratatie, waardoor de huid comfortabel aanvoelt en er mooi evenwichtig uitziet’. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit door een crème heb gedacht: goh, wat ziet mijn huid er opeens evenwichtig uit!, maar ik vind wel vaker dat je skin care statements een beetje met een korreltje zout moet nemen.

Hoe deze crème aanvoelt op mijn huid is echt bijzonder: zó zacht. Ik weet niet precies wat de textuur van deze crème anders maakt dan die van een andere crème, maar het is echt een feestje om deze crème aan te brengen. Alleen… over de hydratatie ben ik minder te spreken. Voor mijn droge huid is de crème niet hydraterend genoeg.

Kiehl's Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori, kiehl's, kiehl's ultra facial cream, kiehl's beauty, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, dagcrème, nachtcrème, skin care, selwyn senatori, kiehl's ultra facial cream review

De Kiehl’s Ultra Facial Cream by Selwyn Senatori kost €24,-. Kiehl’s doneert €5,- van de verkoopprijs van deze limited edition aan de stichting Trees for All.

Kiehl’s is bijvoorbeeld te koop bij de Bijenkorf en deze verkooppunten.


P.S. Iets anders: er staat vandaag weer een nieuwe ‘behind the blog’ online. Je leest ‘m hier.

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties