logo
4 May 2015

philosophy renewed hope in a jar

Gepost in beauty

philosophy renewed hope in a jar, philosophy, philosophy renewed hope in a jar, philosophy hope in a jar, dagcrème, huidverzorging, skin care, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, philosophy renewed hope in a jar review

De philosophy hope in a jar crème is één van mijn favoriete dag-/nachtcrèmes. Wel gebruik ik het liefste de ‘for dry skin’ variant, zodat mijn droge huid voldoende gevoed wordt.

philosophy hope in a jar is vernieuwd! Misschien heb je het al gelezen: sinds deze maand is er de philosophy renewed hope in a jar. philosophy gaat met haar tijd mee en vond dat haar populaire crème maar eens opnieuw uitgevonden moest worden. Volgens philosophy laat hun nieuwe crème de volgende drie huidwensen uitkomen: hydratatie die de hele dag aanhoudt, een verfijnde huidstructuur en het verkrijgen van een energieke en gezonde kleur en glans.

Hoewel ik dus liever de ‘philosophy renewed hope in a jar for dry skin’ zou gebruiken (die er (nog) niet is), ben ik zeker wel fan van de nieuwe formule! Het is natuurlijk tricky om een geliefd product te veranderen, maar ik snap wel dat philosophy na bijna twintig jaar vond dat het tijd werd. De renewed hope in a jar vind ik frisser en hydraterender. Voor mij persoonlijk houdt de hydratatie net niet lang genoeg aan: ik moet echt wel een flinke hoeveelheid gebruiken om de volgende ochtend of aan het einde van de dag een nog echt gehydrateerde huid te hebben. Mijn huid is dan ook heel droog, dus als jouw huid minder droog is, dan zul je zeker blij worden van de renewed hope in a jar.

philosophy renewed hope in a jar, philosophy, philosophy renewed hope in a jar, philosophy hope in a jar, dagcrème, huidverzorging, skin care, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, philosophy renewed hope in a jar review

Ik heb nagevraagd wat nou precies het verschil is tussen de oude en de nieuwe hope in a jar. Het antwoord is voor mij een tikkeltje abracadabra, maar wil ik toch graag met jullie delen:

– De oude had alleen melkzuur, in de nieuwe zit een triple mix van hydrozyzuren.

– De oude bevatte alleen hyaluronzuur, de nieuwe drie vormen van hyaluronaat.

– De nieuwe heeft drie verhelderende huidpigmenten.

Mocht je het je (net als ik) afvragen: de oude hope in a jar verdwijnt over een paar maanden uit het assortiment. Deze renewed hope in a jar komt dus echt in de plaats van hope in a jar.

philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. De 60 ml. kost €45,50, de 15 ml. (deze is limited edition) kost €11,11 en de bijbehorende eye cream kost €42,28 (voor 15 ml.).

Ga jij de vernieuwde hope in a jar proberen?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties