logo
21 June 2015

What I would like to wear right now

Gepost in fashion

What I would like to wear right now, summer look, beach bag, striped top, gestreept t-shirt, boho skirt, boho rokje, fringe skirt, zomerrokje, zomeroutfit, eyeliner, elle france, editorial, fashion is a party, fashion blogger

What I would like to wear right now, summer look, beach bag, striped top, gestreept t-shirt, boho skirt, boho rokje, fringe skirt, zomerrokje, zomeroutfit, eyeliner, elle france, editorial, fashion is a party, fashion blogger

Hoewel het er niet echt op lijkt, is vandaag toch echt de zomer begonnen. Ik draag een trui en een jeans, maar idealiter had ik deze gestreepte top met het boho rokje aangetrokken. De eyeliner zou ik niet vergeten zijn: die maakt het helemaal af. Wat mij betreft is dit een perfecte summer look!

Fijne zondag!

Shop de look:

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties