logo
4 July 2015

Mijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar

Gepost in beauty

Mijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar / Fashion is a party

Het afgelopen half jaar heb ik aan heel wat beauty producten aandacht besteed. Gisteren had ik opeens zin ze allemaal nog eens langs te gaan. Het was moeilijk, maar uit alle beauty producten waar ik het afgelopen half jaar over heb geschreven heb ik vijftien favorieten gekozen.

Van sommige producten hield ik meteen, aan anderen heb ik echt moeten wennen: later sloot ik ze alsnog in mijn hart. Omgekeerd werkt het soms ook: er waren producten waar ik in eerste instantie echt wel heel enthousiast over was, maar die op de lange termijn toch niet echt aantrekkingskracht bleken uit te oefenen op me.

Hieronder vind je de vijftien foto’s van mijn favoriete beauty producten (in willekeurige volgorde). Klik op ze om naar de bijbehorende post te gaan! Mocht je nog vragen hebben over ze, stel ze dan vooral in een reactie.

Mijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggeryMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerMijn 15 favoriete beauty producten van het afgelopen half jaar, favoriete beauty producten, favourite beauty products, anastasia beverly hills, abh liquid lipstick, abh contour book, zoeva mixed metals, mac wash & dry, l'oreal superstar mascara, the body shop vitamin e, revitalash, revitabrow, manasi make-up, real techniques sculpting set, carmen true curls, mac bao bao wan, de tuinen, essence sun club bronzer, vichy normaderm cleanser, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties