logo
23 July 2015

Win €200,- shoptegoed van TheBagStore!

Gepost in fashion

Win €200,- shoptegoed van TheBagStore! / Fashion is a party

De afgelopen tijd ben ik dankzij de webshop TheBagStore helemaal fan geworden van het merk Paul’s Boutique. In deze en deze post liet ik mijn Paul’s Boutique handtas en portemonnee uitgebreid aan jullie zien.

Het leuke is dat één van jullie binnenkort ook de trotse eigenaresse zal zijn van beiden. Óf van één of meerdere andere tassen van TheBagStore. Ik ga namelijk shoptegoed weggeven van deze toffe webshop: doe mee en win €200,- shoptegoed van TheBagStore!

Wat je moet doen om te winnen? De Facebook pagina van Fashion is a party en de Facebook pagina van TheBagStore liken en vervolgens een reactie achterlaten waarin je laat weten dat je mee wilt doen. 

Succes!

Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 31 juli 2015. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties