logo
23 September 2015

adidas Originals Stan Smith Mid Trainers

Gepost in fashion

adidas Originals Stan Smith Mid Trainers, adidas originals, adidas stan smith, adidas sneakers, witte sneakers, adidas stan smith hoog, adidas stan smith hi top, asos, damessneakers, damesschoenen, fashion is a party, fashion blogger

Wist je dat de klassieke Stan Smiths er tegenwoordig ook zijn in een hoge versie? Speciaal voor wie snel koude enkels krijgt ;-).

Terwijl ik dit typ heb ik ze weer aan hoor: mijn Stan Smiths. Ik ben voorzichtiger geworden in de aanschaf van sneakers, want ik heb gemerkt dat geen type schoen zo snel “gedateerd” raakt als een sneaker. Ik bedoel: leuk, zo’n Roshe Run, maar als Nike met een nieuw model sneaker komt, dan is het net als dat je met een ouder type iPhone loopt. Niet dat je je daar wat van aan moet trekken natuurlijk…

In ieder geval: bij Stan Smiths is dat anders, die zijn tijdlozer. Ik heb ze nu ruim anderhalf jaar geloof ik en ik vind ze nog steeds leuk.

Je shopt de adidas Originals Stan Smith Mid Trainers hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties