logo
19 September 2015

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink

Gepost in beauty

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink, catrice sense of simplicity, catrice sense of simplicity juicy gloss, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice sense of simplicity review, catrice sense of simplicity swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

In de huidige limited edition collectie van Catrice – Sense of Simplicity- zitten drie ‘juicy glosses’, met een semi-transparante textuur. Dat wil zeggen: ze geven best wel kleur af, maar zijn niet volledig dekkend.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink, catrice sense of simplicity, catrice sense of simplicity juicy gloss, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice sense of simplicity review, catrice sense of simplicity swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink is één van de drie en een catchy fuchsia tint. Ik heb de neiging om te veel aan te brengen, omdat ik behoefte heb aan lekker veel kleur, maar het veroorzaakt dat de lipgloss zich niet gelijkmatig over mijn lippen verspreidt. De juicy gloss gaat ‘ophopen’, waardoor je een onegaal effect krijgt. Gewoon maar accepteren dat de kleur dus zeker niet is zoals op de campagnebeelden.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink, catrice sense of simplicity, catrice sense of simplicity juicy gloss, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice sense of simplicity review, catrice sense of simplicity swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Wat mij betreft is dit een lipgloss zoals er duizenden zijn. Ik word er helaas niet warm of koud van.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Pure Pink, catrice sense of simplicity, catrice sense of simplicity juicy gloss, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice sense of simplicity review, catrice sense of simplicity swatches, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Catrice Juicy Gloss Pure Pink kost €2,99. De Sense of Simplicity collectie ligt in principe tot half september (jep, dat is het al!) in de winkels.

P.S. Iets anders: er staat een nieuwe behind the blog online.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties