logo
21 September 2015

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Strike a Rose

Gepost in beauty

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Strike a Rose, catrice cosmetics, Catrice Sense of Simplicity review, Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss, catrice sense of simplicity strike a pose, catrice lipgloss, lichtroze lipgloss, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lipgloss trekt in de lijntjes, hoe lang blijft lipgloss zitten

Hoewel ik verwacht had dat Pure Pink meer bij me in de smaak zou vallen  – gezien ik dol ben op felle kleuren – is juist ‘Strike a Rose’ de Catrice juicy gloss waar ik blij van word.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Strike a Rose, catrice cosmetics, Catrice Sense of Simplicity review, Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss, catrice sense of simplicity strike a pose, catrice lipgloss, lichtroze lipgloss, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lipgloss trekt in de lijntjes, hoe lang blijft lipgloss zitten

In de Catrice Sense of Simplicity collectie zitten drie ‘juicy glosses’ waar Strike a Rose de lichtste van is. Het leek me een saaie, lichtroze lipgloss, maar ik vind dat hij verrassend mooi staat. Hij geeft me een lieve uitstraling, terwijl het best een koele tint is (blijkbaar denk ik bij lief aan warm). Ik vind het mooi om ‘m te combineren met warme kleuren op de ogen voor wat contrast.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Strike a Rose, catrice cosmetics, Catrice Sense of Simplicity review, Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss, catrice sense of simplicity strike a pose, catrice lipgloss, lichtroze lipgloss, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lipgloss trekt in de lijntjes, hoe lang blijft lipgloss zitten

De lipgloss ruikt een beetje fruitig, wat ik wel lekker vind. Helaas blijft hij niet zo lang zitten. Ook jammer is dat hij in de lijntjes trekt, al valt dat van een afstandje niet echt op.

Gelukkig heeft hij niet de neiging onregelmatig aan te brengen of op te hopen, wat Pure Pink wel heeft.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss Strike a Rose, catrice cosmetics, Catrice Sense of Simplicity review, Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss, catrice sense of simplicity strike a pose, catrice lipgloss, lichtroze lipgloss, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, lipgloss trekt in de lijntjes, hoe lang blijft lipgloss zitten

Catrice Juicy Gloss Strike a Rose kost €2,99. De Sense of Simplicity collectie ligt al even in de Kruidvat winkels, met een beetje geluk kun je deze juicy gloss of andere Sense of Simplicity producten nog scoren. 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties