logo
11 September 2015

Catrice Sense of Simplicity Latex Lacquer Simply White

Gepost in beauty

Catrice Sense of Simplicity Latex Lacquer Simply White, Catrice Sense of Simplicity Latex Lacquer, Catrice Sense of Simplicity, catrice cosmetics, nagellak, nail polish, latex lacquer, witte nagellak, Catrice Sense of Simplicity review, fashion blogger, fashion is a party, catrice limited edition

De nieuwe limited edition collectie van Catrice – Sense of Simplicity- is geïnspireerd op de 90s. Ik vind de collectie niet super bijzonder of vernieuwend, maar naar de Catrice Latex Lacquer uit de collectie was ik wél heel benieuwd. Latex, wat moet ik me daarbij voorstellen? Latex is toch heel glanzend? Volgens Catrice niet: die noemt het effect van de Latex Lacquer ‘semi-matte’.

Catrice Sense of Simplicity Latex Lacquer Simply White is inderdaad meer matte dan glanzend. Het hangt een beetje van het licht af: soms vind ik de nagellak super mat, soms meer semi-mat. Helaas belooft Catrice niet wat op de verpakking staat: twee laagjes zouden genoeg moeten zijn, maar je hebt zeker drie laagjes nodig voor een volledig dekkend resultaat. Wel vind ik het effect heel gaaf. Oké, het is een beetje typex-achtig, maar daarmee ook lekker apart en edgy.

Stiekem ben ik best wel nieuwsgierig naar hoe bij de andere lakjes de semi-matte finish staat…

Catrice Sense of Simplicity Latex Lacquer kost €2,99 per stuk.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties