logo
11 September 2015

Labello Care & Colour Red

Gepost in beauty

Labello Care & Colour Red, labello, labello lippenbalsem, labello care & colour, labello care & colour red, beautyblog, labello review, fashion blogger, fashion is a party, getinte lippenbalsem, lippenbalsem met een kleurtje

Labello is uiteraard een klassieker: wie kent de “blauwe” lippenbalsem niet? Sinds kort is de formule van Labello weer verbeterd én heeft Labello een nieuwe Labello Care & Colour lijn: een lijn getinte lippenbalsems. Dat is nog niet alles, want ook de officiële naam van het merk is veranderd: van Labello Classic Care naar Labello Original.

Labello Care & Colour Red, labello, labello lippenbalsem, labello care & colour, labello care & colour red, beautyblog, labello review, fashion blogger, fashion is a party, getinte lippenbalsem, lippenbalsem met een kleurtje

Al héél lang (sinds 1922!) heeft Labello getinte lippenbalsems, maar nu zijn er drie nieuwe kleuren, met alle drie de vernieuwde formule: red, nude en rosé. In deze post laat ik je de eerste kleur zien.

Labello Care & Colour Red, labello, labello lippenbalsem, labello care & colour, labello care & colour red, beautyblog, labello review, fashion blogger, fashion is a party, getinte lippenbalsem, lippenbalsem met een kleurtje

Hoewel Labello Care & Colour Red fijn verzorgend én een mooi gezond kleurtje geeft, is het toch niet echt een product voor mij. Het nadeel van een getinte lippenbalsem vind ik dat een lippenbalsem bedoeld is om in te trekken, waardoor het product al snel “verdwijnt” en je kleur dus ook. Geef mij dan maar een sheer en verzorgende lipstick, als ik een subtiele lipkleur wil.

Labello Care & Colour Red, labello, labello lippenbalsem, labello care & colour, labello care & colour red, beautyblog, labello review, fashion blogger, fashion is a party, getinte lippenbalsem, lippenbalsem met een kleurtje

Ik snap dat Labello Care & Colour ideaal is voor als je last hebt van erg droge lippen en toch een kleurtje wilt dragen. Voor de paar dagen slash weken (…niet te hopen) per jaar dat mijn lippen extreem droog zijn vind ik dit product daarom een oplossing, maar daarbuiten draag ik liever “gewoon” lipstick of lipgloss. Droog of niet droog: ik houd ervan om elke dag mijn lippen te verzorgen. Dat is ook geen overbodige luxe, gezien ik vaak lipstick draag. Verzorgen doe ik nu bijvoorbeeld door ‘s nachts mijn lippen lekker dik in te smeren met Carmex. Sorry Labello, maar sinds ik Carmex gebruik vind ik dat de beste lippenbalsem die ik tot nu toe geprobeerd heb.

Labello Care & Colour Red, labello, labello lippenbalsem, labello care & colour, labello care & colour red, beautyblog, labello review, fashion blogger, fashion is a party, getinte lippenbalsem, lippenbalsem met een kleurtje

Labello Care & Colour Red: een prima – en dus zeker niet slechte – getinte lippenbalsem, maar ik word er niet bijster enthousiast van. Jij?

Je koopt de lippenbalsem voor €3,19 bij de drogist.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties