logo
12 September 2015

Striped culottes

Gepost in mijn outfits

culottes outfit, culottes trend, & other stories, & other stories pumps, & other stories culottes, tank top, black tank top, zwarte tanktop, h&m divided, zwarte pumps, black pumps, culottes blogger, culottes how to wear, outfit inspiratie, fashion blogger, fashino is a partyculottes outfit, culottes trend, & other stories, & other stories pumps, & other stories culottes, tank top, black tank top, zwarte tanktop, h&m divided, zwarte pumps, black pumps, culottes blogger, culottes how to wear, outfit inspiratie, fashion blogger, fashino is a partyculottes outfit, culottes trend, & other stories, & other stories pumps, & other stories culottes, tank top, black tank top, zwarte tanktop, h&m divided, zwarte pumps, black pumps, culottes blogger, culottes how to wear, outfit inspiratie, fashion blogger, fashino is a partyculottes outfit, culottes trend, & other stories, & other stories pumps, & other stories culottes, tank top, black tank top, zwarte tanktop, h&m divided, zwarte pumps, black pumps, culottes blogger, culottes how to wear, outfit inspiratie, fashion blogger, fashino is a partyculottes outfit, culottes trend, & other stories, & other stories pumps, & other stories culottes, tank top, black tank top, zwarte tanktop, h&m divided, zwarte pumps, black pumps, culottes blogger, culottes how to wear, outfit inspiratie, fashion blogger, fashino is a party

Afgelopen donderdag deelde ik nog een post met jullie met outfit inspiratie voor het dragen van culottes in het najaar. Nu het officieel nog zomer is, ben ik niet voor laarzen en een wollen jas, maar voor een combinatie met blote armen en benen gegaan. Zo minimalistisch als hier vind ik het silhouet van culottes persoonlijk op zijn allermooist.

Ik draag:

H&M Divided tanktop (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories gestreepte culottes (hier kun je culottes vinden)
& Other Stories zwarte pumps (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties