logo
3 September 2015

In the fields

Gepost in mijn outfits

in the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a partyin the fields, superga sneakers, gesponsorde post, nelson, nelson schoenen, superga schoenen, witte superga's, mom jeans, zomeroutfit, fashionology, cheap monday, fashion blogger, fashion is a party

Het zijn de schoenen die ik deze zomer ongetwijfeld het meest gedragen heb. In mijn outfitposts probeer ik wat meer af te wisselen, maar daarbuiten waren ze niet van mijn voeten te slaan: mijn witte Superga’s. Halverwege dit seizoen ben ik overgegaan op mijn tweede paar. De eerste waren niet meer fatsoenlijk wit te krijgen en ik kan dus simpelweg niet zonder ;-).

Mijn nieuwe Superga’s zijn afkomstig van Nelson. Daar zijn ze helaas uitverkocht, zo tegen het einde van de zomer, maar er is een maar… want wat vind je van deze? Heerlijk geprijsd nu en misschien niet zo klassiek als de witte, maar wel om vrolijk van te worden.

Mocht je met je hoofd alvast bij de herfst zijn en daarmee volop aan het jagen op laarzen, regenproof materialen en donkere kleuren, lees dan even de fall shoe guide op het Nelson blog voor wat inspiratie.

Ik zet deze op mijn wishlist voor de herfst. Niet zo regenproof misschien, maar wel heel classy!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties