logo
31 October 2015

Outfit recap oktober

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap oktober, herfstoutfits, all stars, suède pumps, fashion is a party, bomberjack, skinny jeans, mom jeans, midi rok, nike air force 1, vanharen, herfstkleuren, h&m trend, zwart/wit, sarenzaoutfit recap, outfit recap oktober, herfstoutfits, all stars, suède pumps, fashion is a party, bomberjack, skinny jeans, mom jeans, midi rok, nike air force 1, vanharen, herfstkleuren, h&m trend, zwart/wit, sarenzaoutfit recap, outfit recap oktober, herfstoutfits, all stars, suède pumps, fashion is a party, bomberjack, skinny jeans, mom jeans, midi rok, nike air force 1, vanharen, herfstkleuren, h&m trend, zwart/wit, sarenzaoutfit recap, outfit recap oktober, herfstoutfits, all stars, suède pumps, fashion is a party, bomberjack, skinny jeans, mom jeans, midi rok, nike air force 1, vanharen, herfstkleuren, h&m trend, zwart/wit, sarenzaoutfit recap, outfit recap oktober, herfstoutfits, all stars, suède pumps, fashion is a party, bomberjack, skinny jeans, mom jeans, midi rok, nike air force 1, vanharen, herfstkleuren, h&m trend, zwart/wit, sarenza

Een korte outfit recap deze maand, met echte herfstoutfits: duizend laagjes hoeft nog niet, maar blote benen en armen zijn echt een no go inmiddels. Mijn favoriete outfit is deze maand toch de outfit met de suède pumps. Ergens is het een bij elkaar geraapt zooitje, maar dan wel een mooi zooitje.

Oktober ging zo snel! Ik hoop dat het net zo snel weer januari is, zodat de dagen weer langer worden.

Welke outfit vind jij het leukste?

P.S. Klik op de foto’s om de originele posts te bekijken.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties