logo
20 November 2015

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica

Gepost in beauty

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica, artdeco, artdeco arctic beauty, artdeco highlighter, artdeco arctic beauty highlighter antartica, beautyblog, oogschaduw, holiday collecties, holiday 2015, holiday make-up, artdeco winter 2015, douglas, Artdeco Arctic Beauty review

De wintercollectie van Artdeco heet Arctic Beauty en is geïnspireerd op de Noordpool. De collectie zit dan ook vol met koele, ijzige tinten roze en zilver, maar hier en daar ook met wat goud. De Artdeco Arctic Beauty Highlighter viel me meteen op: de drie kleuren en kristallen maken dat hij er op het eerste gezicht prachtig uitziet.

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica, artdeco, artdeco arctic beauty, artdeco highlighter, artdeco arctic beauty highlighter antartica, beautyblog, oogschaduw, holiday collecties, holiday 2015, holiday make-up, artdeco winter 2015, douglas, Artdeco Arctic Beauty review

Je kunt de highlighter gebruiken als oogschaduw of als higlighter. Voor de ogen kun je de drie kleuren apart gebruiken, maar als je het poeder als highlighter aanbrengt is dat lastig en zullen de kleuren zich mengen. Hieronder zie je een swatch van de drie kleuren door elkaar. Ik vind het resultaat heel bijzonder: de tint lijkt wel een soort duochrome roze/zilver. Een highlighter als deze heb ik eigenlijk nog nooit gezien en dat vind ik een pluspunt.

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica, artdeco, artdeco arctic beauty, artdeco highlighter, artdeco arctic beauty highlighter antartica, beautyblog, oogschaduw, holiday collecties, holiday 2015, holiday make-up, artdeco winter 2015, douglas, Artdeco Arctic Beauty review

De textuur van de highlighter is super: niet korrelig of grof, maar super smooth. Ook aangebracht vind ik de highlighter prachtig en perfect voor de feestdagen. Ik ben fan!

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica, artdeco, artdeco arctic beauty, artdeco highlighter, artdeco arctic beauty highlighter antartica, beautyblog, oogschaduw, holiday collecties, holiday 2015, holiday make-up, artdeco winter 2015, douglas, Artdeco Arctic Beauty review

Artdeco Arctic Beauty Highlighter Antartica is verkrijgbaar bij Douglas. Online is de highlighter al uitverkocht, ik zou het dus even in één van de winkels proberen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties