logo
4 November 2015

MANGO Winter 2015

Gepost in fashion

mango winter 2015, mango lookbook, winterkleding, dameskleding winter, wollen sjaal, truien, winterkleding, winterlaarzen, mango nieuwe collectie, fashion is a party, fashion blogger, herfst/wintertrends 2015/2016mango winter 2015, mango lookbook, winterkleding, dameskleding winter, wollen sjaal, truien, winterkleding, winterlaarzen, mango nieuwe collectie, fashion is a party, fashion blogger, herfst/wintertrends 2015/2016mango winter 2015, mango lookbook, winterkleding, dameskleding winter, wollen sjaal, truien, winterkleding, winterlaarzen, mango nieuwe collectie, fashion is a party, fashion blogger, herfst/wintertrends 2015/2016mango winter 2015, mango lookbook, winterkleding, dameskleding winter, wollen sjaal, truien, winterkleding, winterlaarzen, mango nieuwe collectie, fashion is a party, fashion blogger, herfst/wintertrends 2015/2016mango winter 2015, mango lookbook, winterkleding, dameskleding winter, wollen sjaal, truien, winterkleding, winterlaarzen, mango nieuwe collectie, fashion is a party, fashion blogger, herfst/wintertrends 2015/2016

Het nieuwe winter lookbook van MANGO vind ik prachtig. Sowieso heb ik deze winter een zwak voor lichte tinten, maar daarnaast: de combinatie van materialen, het contrast tussen stoer en vrouwelijk en natuurlijk het decor van de foto’s… zij maken het helemaal af.

Je shopt de MANGO Winter 2015 items hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties