logo
17 November 2015

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe

Gepost in beauty

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe, & Other Stories, & Other Stories Eyebrow Crème,& Other Stories Eyebrow Crème review, Make Up For Ever Aqua Brow, wenkbrauwen, wenkbrauwcrème, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, & other stories make-up, taupe wenkbrauwen

Ooit kocht ik Make Up For Ever Aqua Brow. Het werd het make-up product dat ik waarschijnlijk het meest gebruikt heb van alle make-up producten die ik ooit gebruikt heb. Het werd een favoriet. Ik gebruikte hem tijden (de afgelopen tijd) elke dag. Dat is een unicum voor mij, want foundations, mascara’s, eyeliners, concealers… alles wissel ik af. Ook al doe je ontzettend lang met Aqua Brow: als je hem dagelijks gebruikt, komt er toch sneller een eind aan dat tubetje dan je zou willen. Afgelopen week kneep ik het laatste beetje eruit.

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe, & Other Stories, & Other Stories Eyebrow Crème,& Other Stories Eyebrow Crème review, Make Up For Ever Aqua Brow, wenkbrauwen, wenkbrauwcrème, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, & other stories make-up, taupe wenkbrauwen

En hoe graag ik ook een nieuw tubetje Aqua Brow zou willen hebben, ik vind toch dat dit mijn kans is om weer eens een ander wenkbrauwproduct te proberen. Dat deed ik dan ook en wel in de vorm van & Other Stories Eyebrow Crème. Een ‘water resistant’ crème die ongetwijfeld is afgekeken van Make Up For Ever Aqua Brow, maar een stukje goedkoper is. Zou het een goede dupe zijn?

De Eyebrow Crème kleur die ik heb heet ‘Arbour Taupe’. Dan verwacht je uiteraard taupe. Ik schrok daarom een beetje toen ik het eerste beetje uit de tube kneep: dit leek wel beige! Van swatchen werd de kleur al niet veel beter. Taupe staat erom bekend (in mijn ogen) juist wat koeler van kleur te zijn, maar deze tint is zeker niet koel! Ook is de tint een stuk lichter dan ik verwacht had. Ik heb best donkere wenkbrauwen en Arbour Taupe lijkt meer voor blondine-wenkbrauwen.

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe, & Other Stories, & Other Stories Eyebrow Crème,& Other Stories Eyebrow Crème review, Make Up For Ever Aqua Brow, wenkbrauwen, wenkbrauwcrème, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, & other stories make-up, taupe wenkbrauwen

Ik moet zeggen dat het resultaat, eenmaal aangebracht, me meevalt. Ik vind de kleur geen geweldige match, maar van een afstandje zien mijn wenkbrauwen er minder onnatuurlijk uit dan ik verwacht had. Het heeft wel wat, wat lichtere wenkbrauwen. Ik houd zelf meer van donkerder, maar er zullen vast mensen zijn die licht juist mooier vinden.

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe, & Other Stories, & Other Stories Eyebrow Crème,& Other Stories Eyebrow Crème review, Make Up For Ever Aqua Brow, wenkbrauwen, wenkbrauwcrème, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, & other stories make-up, taupe wenkbrauwen

De textuur vind ik een beetje gek, ik kan het niet goed uitleggen. Opzich is deze prima, maar ik ben natuurlijk Aqua Brow gewend en die textuur is toch wel een tandje fijner: wat meer creamy, deze Eyebrow Crème brengt stugger aan.

& Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe, & Other Stories, & Other Stories Eyebrow Crème,& Other Stories Eyebrow Crème review, Make Up For Ever Aqua Brow, wenkbrauwen, wenkbrauwcrème, wenkbrauwen bijtekenen, wenkbrauw tutorial, & other stories make-up, taupe wenkbrauwen

Al met al ben ik helaas niet super enthousiast. Als deze crème nou enorm budget vriendelijk was, dan was de prijs-/kwaliteitverhouding prima geweest, maar gezien je er €12,- voor betaalt zou ik voor “the real deal” gaan.

Je koopt & Other Stories Eyebrow Crème Arbour Taupe hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties