logo
18 November 2015

Win €200,- shoptegoed van Stad.nl!

Gepost in overig

Win €200,- shoptegoed van Stad.nl!, shoptegoed, stad.nl, winactie, winnen, win €200,- shoptegoed van stad.nl, fashion blogger, fashion is a party, leren tas, handtas, blauwe tas, herfst, kerstkadootjes, kado feestdagen, kado sinterklaas, online boetieks, online boetiekjes

Ook verliefd geworden op mijn Nature’s Valley tas? Of een super leuk sint-/kerstkadootje gespot bij Stad.nl? Lees dan even verder, want ik geef €200,- shoptegoed weg van de online winkelstad van Nederland.

Bij Stad.nl kun je shoppen zoals je dat in een stad zou doen, maar dan zonder regenbuien, het niet kunnen vinden van een parkeerplek en pashokjes met onflatteus licht: je shopt lekker digitaal in de Kadostraat, Sieradensteeg of Modestraat. Alle winkels op Stad.nl zijn bijzondere boetiekjes met bijvoorbeeld vintage, natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame mode en handgemaakte accessoires.

Wat je moet doen om €200,- shoptegoed van Stad.nl te winnen? De Facebook pagina van Stad.nl liken en vervolgens een reactie achterlaten waarin je laat weten dat je mee wilt doen en geliked hebt.Succes!

Dit is een gesponsorde post. Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 27 november 2015. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties