logo
4 January 2016

Alle 2015 outfits

Gepost in mijn outfits

outfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a partyoutfit recap, alle 2015 outfits, winteroutfits, zomeroutfits, fashion blogger, fashion is a party, zumba, amsterdam, minder stressen, outfit inspiratie, outfit inspiration, outfits fashion is a party

Ik heb wel even getwijfeld of ik al mijn outfits (althans, degenen die ik gedeeld heb) in 2015 nog een keer wilde delen, want ik wil niet zo’n Garnaal Herhaal (vond ik wel een leuke variant op Sjaak Afhaak) zijn. Maar omdat ik dit soort posts zelf erg leuk vind om te zien bij anderen, besloot ik het maar gewoon te doen. Hierbij dus alle 2015 outfits.

Als ik dit typ is het zondag, ben ik net terug van Zumba, zit ik aan een boterhammetje met runderrookvlees en breekt het zonnetje net door. Ik voel me een stuk ‘zenner’ dan gisteravond, toen ik aan het worstelen was met mijn vlog. Iets wat ik dan ook écht minder wil gaan doen in 2016 is stressen. Gisteravond lukte dat nog niet zo goed, maar toch merk ik dat ik mijn wilskracht groot genoeg is om steeds meer en steeds vaker los te laten. Daar wordt het leven gewoon echt veel beter van.

Zoals je ziet staan alle outfits dwars door elkaar. Een beetje omdat ik dat leuk vond en een beetje omdat het gewoon een hoop tijd scheelt. Mijn huisje vraagt om een poetsbeurt namelijk en ikzelf overigens ook.

Voor mij is één ding duidelijk, wanneer ik door de foto’s heen scroll: ik ben toch echt meer een zomeroutfitmeisje dan een winteroutfitmeisje. De kou die ik voelde toen ik langs het water liep in Amsterdam en zelfs mijn überdikke Alexander Wang x H&M jas aanhad kan ik zó terughalen. Van die kou wordt geen meisje fraaier.

Happy new week!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties