logo
7 January 2016

Instagram in 2015 TAG

Gepost in overig

Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year

Vorige maand heb ik geen ‘Instadecember’ gepubliceerd; in plaats daarvan vul ik nu de 2015 editie van de Instagram TAG in. Afgekeken bij Shirley en oorspronkelijk bedacht door Culturalize.

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Mijn allerlaatste foto, niet mijn allerlaatste foto in 2015: een foto met mijn Bullboxer hakken. Je kunt ze winnen!


2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? 
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Zo, dat was even scrollen zeg! Maar “natuurlijk” was het een ‘happy new year’ foto!


3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Eerlijk is eerlijk: er zijn héél veel Instagram foto’s waar ik zelf op sta. De leukste? Daar vraag je me wat. Dat wil ik helemaal niet opschrijven over mezelf. Maar ik heb uiteindelijk gekozen voor deze, omdat ik hierop echt mezelf zie. Ik zou ‘m echter niet de allerleukste noemen.


4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Wat dacht je van elke foto waar zon op te zien is? Maar de foto van één van de baby konijntjes… ja, daar krijg ik echt heimwee van.


5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Ik ben één van de zeldzame gevallen die niet zoveel eten deelt op Instagram. Ergens in januari 2015 heb ik een Bagels & Beans foto gepost. Zullen we die dan maar doen?


6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Mijn kusje!


7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
Instagram in 2015, instagram tag, baby konijntjes, kleine konijntjes, instagram filters, meest gelikete foto's op instagram, meest gebruikte hashtags, huisdieren op instagram, eten op instagram, bullboxer schoenen, selfie, bagels & beans, winactie, happy new year
Dan toch weer die baby konijntjes, maar vooruit… twee keer dezelfde is flauw, dus dan ga ik voor mijn portret met Big.


8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
“Vroeger” veel apps, maar tegenwoordig is Instagram zo uitgebreid, dat ik vrijwel alleen nog maar de bewerkingsopties en filters van Instagram gebruik. Ik wissel veel af, maar Juno is zo uit mijn hoofd wel een favoriet.


9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Hmmm… #whatiwore, #makeup, #beauty… zoiets?


10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Ik volg op dit moment om precies te zijn 2548 accounts, dus deze is niet makkelijk. Ik ga voor degenen die ik echt vaak opzoek, omdat ik ze ga “missen” als ik dat niet doe: @anastasiabeverlyhills, @makeupbyan en @nikkietutorials. Jep, ik houd van make-up Instagram accounts!Volg je mij al op Instagram? Dat kan hier en hier. Vul de Instagram in 2015 TAG vooral zelf in, als je dat leuk vindt!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties