logo
5 January 2016

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach

Gepost in beauty

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach, smashbox be legendary lipstick, smashbox nude beach, smashbox be legendary lipstick swatches, nude lipstick, coral lipstick, koraal lipstick, lipstick lente, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, douglas, smashbox be legendary lipstick review

Vanaf deze maand zitten er in de Smashbox Be Legendary lipstick lijn nieuwe kleuren. Eén van hen laat ik hierbij aan jullie zien: Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach. Door zijn naam verwachtte ik dat de lipstick nude zou zijn, maar ik vind ‘m eigenlijk meer richting perzik gaan. Smashbox omschrijft de kleur zelf ook als ‘pale coral’.

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach, smashbox be legendary lipstick, smashbox nude beach, smashbox be legendary lipstick swatches, nude lipstick, coral lipstick, koraal lipstick, lipstick lente, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, douglas, smashbox be legendary lipstick review

Smashbox Be Legendary Lipstick is extra vochtinbrengend, zodat je lippen niet uitdrogen en je je lipstick minder snel hoeft bij te werken – zegt het merk. Dat eerste geloof ik, maar het tweede… hoe romiger en hydraterender een lipstick is, hoe minder lang deze blijft zitten. Vaak zijn het juist de hele matte, droge lipsticks die je echt van je lippen af moet boenen. Ik zou over Nude Beach dan ook niet willen schrijven dat het een lipstick is die je (bijna) niet hoeft bij te werken.

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach, smashbox be legendary lipstick, smashbox nude beach, smashbox be legendary lipstick swatches, nude lipstick, coral lipstick, koraal lipstick, lipstick lente, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, douglas, smashbox be legendary lipstick review

Nu hebben ook niet alle Be Legendary lipsticks dezelfde textuur: Nude Beach is een ‘cream’, maar er zijn ook matte Be Legendary lipsticks. Ik kan me voorstellen dat deze meer longlasting zijn.

Leuk is verder dat Smashbox zegt dat de lipsticks, doordat ze zo creamy zijn, ook goed te gebruiken zijn als cream blush voor op je wangen. Dat ga ik zeker nog eens proberen!

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach, smashbox be legendary lipstick, smashbox nude beach, smashbox be legendary lipstick swatches, nude lipstick, coral lipstick, koraal lipstick, lipstick lente, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, douglas, smashbox be legendary lipstick review

Al met al vind ik Nude Beach een heel tof tintje voor alledag, maar vind ik de textuur van deze lipstick niet zo heel bijzonder. Op internet lees ik reviews van mensen die zweren bij Smashbox’ lipsticks, maar dat kan ik na het proberen van Nude Beach nog niet zeggen.

Smashbox Be Legendary Lipstick Nude Beach is te koop bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties