logo
17 January 2016

Vlogging is a party #3 – Naar Londen

Gepost in video

vlog, londen, sofitel st. james london, citytrip londen, vliegen naar londen, easyjet, chic hotel, vlogging is a party, catrice treasure trove, rosmalen, verjaardag, bejaarde kat, waterloo, embankment londen, video, youtube, fashion is a party

In mijn nieuwe vlog zie je hoe ik terug ging naar mijn roots – Rosmalen- en dat ik afgelopen vrijdagochtend vertrok naar Londen. Niet veel later zagen Bas en ik onder de indruk ons hotel voor de afgelopen twee dagen: het Sofitel St. James hotel van AccorHotels.

Als deze vlog online komt is het alweer (bijna) tijd om naar huis te gaan. De vele winkels, toffe outfits die je ziet op straat, de super attente mensen en mooie gebouwen… ik ga ze weer missen. Maar extra leuk dat ik ze dit keer op video heb vastgelegd!

Bekijk hier de vlog van vorige week, mocht je die nog niet gezien hebben.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties