logo
6 January 2016

Back into heels (+win!)

Gepost in mijn outfits

Back into heels (win!), bullboxer hakken, win bullboxer hakken, bullboxer heels, bullboxer schoenen, mom jeans, lang zwart vest, outfit mom jeans, zwarte hakken, strappy heels, artez arnhem, fashion is a party, fashion blogger, witte blouse, feestdagen, winactieBack into heels (win!) / Fashion is a partyBack into heels (win!), bullboxer hakken, win bullboxer hakken, bullboxer heels, bullboxer schoenen, mom jeans, lang zwart vest, outfit mom jeans, zwarte hakken, strappy heels, artez arnhem, fashion is a party, fashion blogger, witte blouse, feestdagen, winactieBack into heels (win!), bullboxer hakken, win bullboxer hakken, bullboxer heels, bullboxer schoenen, mom jeans, lang zwart vest, outfit mom jeans, zwarte hakken, strappy heels, artez arnhem, fashion is a party, fashion blogger, witte blouse, feestdagen, winactie

Sinds de feestdagen ben ik weer een stuk meer into hakken. Zo gaat dat vaak hè: met vlagen. Je zag deze Bullboxer hakken eerder al in mijn ‘Two days till Christmas’ post en ook afgelopen weekend heb ik ze gedragen. Onder een mom jeans vind ik ze stiekem toch het allerleukst.

Ik ben dan wel een koukleum… als ik me verder warm aankleed (hallo nieuw lievelingsvest!), wil ik voor een mooie hak best even een koud teentje lijden. Geldt dat ook voor jou? Shop de hakken dan hier of waag een kansje om ze te winnen. Ik geef namelijk een paar van mijn Bullboxer hakken in een maat naar keuze weg aan een gelukkige winnares!

Wat je moet doen om te winnen: Bullboxer volgen op Instagram en vervolgens een reactie achterlaten waarin je laat weten dat je mee wilt doen en Bullboxer volgt.

Succes!

Dit is een gesponsorde post. De beschikbare maten zijn maat 36 t/m 40. Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 17 januari 2015. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijget persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties