logo
18 February 2016

Before the snow

Gepost in mijn outfits

Before the snow / Fashion is a partybefore the snow, fashion blogger, fashion is a party, fringe skirt, cheap monday, cheap monday jewelry, cheap monday lock necklace, h&m trend, wool knit, wool sweater, coltrui, brogues, vanharen, all black, sneeuw, sneeuw gelderland, sneeuw valentijnsdag, make-up look, eyeliner, arnhembefore the snow, fashion blogger, fashion is a party, fringe skirt, cheap monday, cheap monday jewelry, cheap monday lock necklace, h&m trend, wool knit, wool sweater, coltrui, brogues, vanharen, all black, sneeuw, sneeuw gelderland, sneeuw valentijnsdag, make-up look, eyeliner, arnhembefore the snow, fashion blogger, fashion is a party, fringe skirt, cheap monday, cheap monday jewelry, cheap monday lock necklace, h&m trend, wool knit, wool sweater, coltrui, brogues, vanharen, all black, sneeuw, sneeuw gelderland, sneeuw valentijnsdag, make-up look, eyeliner, arnhembefore the snow, fashion blogger, fashion is a party, fringe skirt, cheap monday, cheap monday jewelry, cheap monday lock necklace, h&m trend, wool knit, wool sweater, coltrui, brogues, vanharen, all black, sneeuw, sneeuw gelderland, sneeuw valentijnsdag, make-up look, eyeliner, arnhem

Ik geloof dat er in het Westen nauwelijks wat gevallen is, maar hier in good old Arnhem was het dus lekker wit: een witte Valentijnsdag dit jaar. Deze foto’s zijn echter van zaterdag, dus snow nowhere to be found.

In deze look zijn het mijn haar en make-up die bepalend zijn, als je het mij vraagt. De outfit had er echt heel anders uit gezien als ik niets aan mijn haar had gedaan en alleen mascara had gedragen. Zo zie je maar mensen, geloof me nou: kleding en make-up zijn een match made in heaven. Ik vind het nog altijd jammer dat daar in de blogwereld maar weinig van te merken is.

Hoewel ik de make-up dus de credits geef, vind ik deze outfit toch het perfecte voorbeeld van hoe een compleet zwarte outfit (oké, de trui is donkergrijs en de zolen van mijn vanHaren brogues wit, maar daar kijken jullie wel doorheen, toch?) zeker niet saai of grijze muizerig hoeft te zijn. Agreed?

P.S. Ik ben bang dat ik mijn Engelse woorden taks voor 2016 met deze blogpost alleen heb verbruikt, haha.

Ik draag:

H&M Trend donkergrijze trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zwart rokje met fringes (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte brogues (kun je hier vinden)
Cheap Monday ketting en armband (hier kun je Cheap Monday sieraden vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties