logo
20 February 2016

Cape blazer

Gepost in fashion

Cape blazer, blazer, modetrend, fashion blogger, trends 2016, fashion trends 2016, cape blazer outfit, cape blazer shop, asos, all white, cella jane, spring summer 2016

Je kent vast de ‘ik draag mijn blazer nonchalant over mijn schouders zonder mijn armen in de mouwen’-look wel, toch? Wat mij betreft lijkt de cape blazer precies op die look. Ik zie ‘m opeens overal opduiken en verwacht dat ie flink furore gaat maken komende zomer.

Ik weet het nog niet zo goed: ik snap dat de cape blazer het beste van twee werelden – de cape en de blazer- moet zijn, maar ik ben dus nog niet overtuigd. Gelukkig hebben we nog een aantal maanden waarin dat kan veranderen: met de huidige vrieskou voelt de zomer aardig ver weg.

Wat vind jij van de cape blazer? Als je enthousiast bent, dan kun je hieronder gelijk je favoriet shoppen.

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties