logo
24 February 2016

Catrice Rough Luxury

Gepost in beauty

Catrice Rough Luxury / Fashion is a party

De Catrice Rough Luxury collectie bevat niet de meest originele of vernieuwende producten, maar wel móóie producten. Zowel de lipsticks (Luminous Lip Colours) als de Gradation Blush als de Soft Baked Eye Shadow kan ik aanraden.

Catrice Rough Luxury / Fashion is a party

Naast deze producten zitten er ook nog lip oil en vier nagellakken plus een frosted matt top coat in de collectie. Het thema van de collectie is geïnspireerd op ‘ijslandschappen in combinatie met warme vrouwelijkheid’.

Catrice Rough Luxury / Fashion is a party

Op bovenstaande foto’s zie je een knaller van een lipstick: Luminous Lip Colour in Rustic Red. Voor de look gebruikte ik ook de Soft Baked Eye Shadow in ‘Arctic Shadows’ en de Gradation Blush in ‘Aurora Polaris’. De blush is flink gepigmenteerd, dus het is oppassen geblazen bij het aanbrengen! Ook de kersenrode lipstick is goed gepigmenteerd en erg romig. Dit laatste heeft als nadeel dat de lipstick ietwat de neiging heeft tot uitlopen, makkelijk afgeeft en niet zo longlasting is.

Catrice Rough Luxury, catrice cosmetics, catrice rough luxury, catrice rough luxury review, catrice rough luxury swatches, luminous lip colour, soft baked eye shadow, beige lipstick, kersenrode lipsick, winged eyeliner, smokey eyes, catrice limited edition

Voor onderstaande look gebruikte ik Soft Baked Eye Shadow in ‘Rough Elegance’, Luminous Lip Colour in ‘Natural Nude’ en weer de Gradation Blush in ‘Aurora Polaris’. De blush heeft eenmaal aangebracht best een shimmer, dit zie je helemaal niet in het doosje! De baked eyeshadow is meer glans dan pigment, maar daarmee wil ik niet zeggen dat ik de kwaliteit slecht vind. Het effect hoort een beetje bij het type oogschaduw. De lipstick is meer beige dan nude. Ik houd van de tint, maar ik kan me voorstellen dat sommigen de kleur wat ‘viezig’ vinden.

Catrice Rough Luxury / Fashion is a party

Mijn favorieten zijn de Soft Baked Eyeshadow in ‘Rough Elegance’ en de Lunious Lip Colour in ‘Natural Nude’. De rode lipstick is ook mooi, maar er zijn er velen in die tint. Datzelfde geldt ook het oogschaduwpalette in ‘Arctic Shadows’ en de blush.

Catrice Rough Luxury / Fashion is a partyCatrice Rough Luxury / Fashion is a party

Meer informatie over en verkoopprijzen van de producten vind je hier. De collectie ligt nog in de winkel tot de voorraad strekt of tot begin maart.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties