logo
11 February 2016

Off shoulder

Gepost in fashion

off shoulder, fashion is a party, fashion blogger, black top, zwarte top, off shoulder top, céline off shoulder top, off shoulder trend, zomertrend 2016, trends 2016, dameskleding, native fox

Off shoulder was afgelopen zomer al duidelijk een trend en nu het voorjaar eraan komt zie ik wéér en nog méér off shoulder tops en jurkjes. Ik zeg niet snel dat ik niet zo dol ben op een trend, maar over deze moet ik eerlijk zeggen… ik vind off shoulder niet super. Wat niet is kan absoluut nog komen, maar tot nu toe vind ik off shoulder tops gauw een beetje tuttig eigenlijk. En ook totaal niet lekker zitten (hup, daar zit je top weer óp je schouder). Hoewel je mij met een wit off shoulder boho bloesje bést blij kunt maken. En met deze Céline top overigens ook.

Maar ja, omdat Céline helaas niet voor ons allemaal is weggelegd… hieronder een aantal varianten die wat betaalbaarder zijn:

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties