logo
19 February 2016

Vlogging is a party #8 – Mijn Valentijnskado

Gepost in video

Vlogging is a party #8 - Mijn Valentijnskado, vlogging is a party, vlogging is a party vlogs, vlogs, vloggen, fashion is a party vlogs, valentijnskado, koperen bestek, ikea bestek, ikea duiven, ikea parkeergarage, vanharen, vanharen budget challenge, witte zolen, witte schoenen schoonmaken, bierglazen, rimmel, schurk, cavia's, thais eten, outfitfoto's, shoppen

Afgelopen week maakte ik weer een aantal keer outfitfoto’s (waarvoor ik onder andere de parkeergarage van IKEA leende), gaf ik Bas mijn Valentijnskado en aten wij voor het eerst… Thais.

Hoe dat er allemaal aan toe ging? Ik heb het gevlogd!

Bekijk hier de vlog van vorige week, als je die nog niet gezien hebt.

Mooi weekend alvast!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties