logo
15 March 2016

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick

Gepost in beauty

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick, belweder, belweder balm, belweder therapeutische lipstick, belweder nederland, gesponsorde post, lipverzorging, beautyblog, belweder review, ronde lippenbalsem, getinte lippenbalsem, roze lippenbalsem, herstellende lippenbalsem, apotheek, ici paris xl, de bijenkorf, natuurlijke lipverzorging

Belweder is een groot merk op het gebied van lipverzorging, dat in Nederland wat mij betreft meer bekendheid verdient. Sinds april vorig jaar is Belweder hier geïntroduceerd door middel van de Belweder Balms. In november zijn de Belweder Therapeutische Lip Sticks aan het Nederlandse assortiment toegevoegd. Wat Belweder onderscheidt van veel andere lipverzorgingsmerken, is dat hun producten volledig natuurlijk zijn. Ingrediënten die je kunt tegenkomen zijn onder andere aloë vera, shea butter en groene thee extract.

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick, belweder, belweder balm, belweder therapeutische lipstick, belweder nederland, gesponsorde post, lipverzorging, beautyblog, belweder review, ronde lippenbalsem, getinte lippenbalsem, roze lippenbalsem, herstellende lippenbalsem, apotheek, ici paris xl, de bijenkorf, natuurlijke lipverzorging

Ik heb de Belweder Balm in ‘zoete bes’ en daarnaast één van de Therapeutische Lip Sticks geprobeerd. Deze laatste heeft een herstellende en beschermende functie. Andere functies in de Therapeutische Lip Stick collectie van Belweder zijn bijvoorbeeld anti-aging of extra zonbescherming.

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick, belweder, belweder balm, belweder therapeutische lipstick, belweder nederland, gesponsorde post, lipverzorging, beautyblog, belweder review, ronde lippenbalsem, getinte lippenbalsem, roze lippenbalsem, herstellende lippenbalsem, apotheek, ici paris xl, de bijenkorf, natuurlijke lipverzorging

De balm geeft een roze gloss af op de lippen, zit in een roze verpakking en ruikt zelfs een beetje roze… want: naar zoete bes :-). De ronde verpakking is inmiddels welbekend in de beautywereld en vind ik er heel leuk uitzien. Op bovenstaande foto’s kun je goed zien dat mijn vaak droge lippen een hoop opknappen van een likje Belweder Balm.

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick, belweder, belweder balm, belweder therapeutische lipstick, belweder nederland, gesponsorde post, lipverzorging, beautyblog, belweder review, ronde lippenbalsem, getinte lippenbalsem, roze lippenbalsem, herstellende lippenbalsem, apotheek, ici paris xl, de bijenkorf, natuurlijke lipverzorging

De Therapeutische Lip Stick heeft een verpakking die eigenlijk een demonstratiefilmpje verdient. Geen dop, maar een schuifje, waarmee je als het ware het plafond van de verpakking aan de kant schuift en de lip stick uit de verpakking duwt. Super handig! Zoals te verwachten is de lip stick qua geur en kleur neutraler dan de balm. Wat ik erg prettig vind is dat dit product minder vettig is dan de meeste lippenbalsems, terwijl het mijn lippen toch even goed voedt.

Belweder Balm en Therapeutische Lip Stick / Fashion is a party

De Belweder Therapeutische Lip Sticks zijn verkrijgbaar bij de betere apotheek, terwijl je de Belweder Balms onder andere bij ICI Paris XL en de Bijenkorf koopt. Ik vind het aanraders en kan eigenlijk niet wachten om ook de nagelverzorgingslijn van Belweder te proberen. Hierin zit bijvoorbeeld een therapeutische nagellak tegen nagelbijten en nagellak remover met jojoba olie. Voor meer informatie over alle producten breng je even een bezoekje aan belweder.nl.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties