logo
7 March 2016

That hair again

Gepost in mijn outfits

https://www.lilyhair.dehttps://www.lilyhair.deHochwertige Perücken und Haarteile für Frauen <title=”That hair again / Fashion is a party”>that hair again, fringe boots, ankle boots fringes, enkellaarzen fringes, vanharen, vanharen schoenen, fashion blogger, fashion is a party, faux fur, statement necklace, statement ketting, suede shorts, black shorts, zwarte shorts, kate moss x topshop, wafelijzer, wavy hair, remington perfect waves, arnhem, vanharen schoenen<title=”That hair again / Fashion is a party”>that hair again, fringe boots, ankle boots fringes, enkellaarzen fringes, vanharen, vanharen schoenen, fashion blogger, fashion is a party, faux fur, statement necklace, statement ketting, suede shorts, black shorts, zwarte shorts, kate moss x topshop, wafelijzer, wavy hair, remington perfect waves, arnhem, vanharen schoenen<title=”That hair again / Fashion is a party”>that hair again, fringe boots, ankle boots fringes, enkellaarzen fringes, vanharen, vanharen schoenen, fashion blogger, fashion is a party, faux fur, statement necklace, statement ketting, suede shorts, black shorts, zwarte shorts, kate moss x topshop, wafelijzer, wavy hair, remington perfect waves, arnhem, vanharen schoenen<title=”That hair again / Fashion is a party”>that hair again, fringe boots, ankle boots fringes, enkellaarzen fringes, vanharen, vanharen schoenen, fashion blogger, fashion is a party, faux fur, statement necklace, statement ketting, suede shorts, black shorts, zwarte shorts, kate moss x topshop, wafelijzer, wavy hair, remington perfect waves, arnhem, vanharen schoenen<title=”That hair again / Fashion is a party”>that hair again, fringe boots, ankle boots fringes, enkellaarzen fringes, vanharen, vanharen schoenen, fashion blogger, fashion is a party, faux fur, statement necklace, statement ketting, suede shorts, black shorts, zwarte shorts, kate moss x topshop, wafelijzer, wavy hair, remington perfect waves, arnhem, vanharen schoenen

Soms realiseer ik me: wat heb ik eigenlijk ongelooflijk veel met mijn haar gehad en gedaan. Verschillende kleuren, een pony, een stuk opgeschoren (inclusief een B met een hartje erin, haha!)… Haarbanden, haarcuffs, hoedjes en zelfs sjaaltjes in mijn haar: ze hebben allemaal de revue gepasseerd. Soms ging de stijltang erin, soms juist de krultang en af en toe het – jaren tachtig- wafelijzer. Experimenteren met mijn haar vond ik echt ontzettend leuk om te doen, maar het leverde me ook regelmatig frustraties op. Met name als mijn haar ‘per ongeluk’ in mijn ogen perfect zat (deze staart is een voorbeeld dat ik me kan herinneren) en ik het nooit meer op die manier nagedaan kreeg.

Inmiddels ben ik een groot deel van die wilde haren kwijt. Toch merk ik dat ik bij mijn outfitposts goed in de gaten houd dat mijn haar niet steeds hetzelfde zit. Ik ga niet geforceerd afwisselen, maar probeer er wel voor te zorgen dat mijn haar enigszins verrassend blijft. Mijn nieuwe favoriete hair lace wigs do zijn deze wavy “krullen’, gemaakt met de Remington Perfect Waves. Je zag ze bijvoorbeeld ook al in deze post. Ik zou willen dat ik met dit haar geboren was!

Zoals jullie weten houd ik ook van schoenen afwisselen, maar toevallig droeg ik deze enkellaarzen ook al in de vorige outfitpost. Welke van de twee looks vind je leuker?

Ik draag:

ZARA grijs dress (jojobride kun je een look alike vinden)
The evening gown (hier kun je een look alike vinden)
Kate Moss x TOPSHOP suède shorts (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren enkellaarzen met fringes (kun je hier vinden)

Shop mijn look:

 

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties