logo
20 March 2016

Tulle skirt

Gepost in fashion

tule rok, tulle shirt, tule rok inspiratie, tulle skirt outfit, tule rok sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfit inspiratie, tule rok trend, tule rok blogger, modemusthaves, tule rok kopen, tutu, tutu kopen, ballet skirt, balletrok, pastel rok, girly rok, spring summer trend

De tijd dat de tule rok voor in de balletzaal was is toch echt verleden tijd. Voor de laatste feestdagen kwam ik tule al veel tegen. Inmiddels lijkt de tutu here to stay. Nu het lente is geworden zijn alleen de tinten wat veranderd: van veelal rood en zwart naar vooral nude- en pasteltinten.

Hoewel ik ‘m me nog niet één, twee, drie zie dragen, vind ik deze voorzichtige trend echt te gek. Wat zou het leuk zijn een tule rok te dragen op mijn verjaardag (helaas, als ik jarig ben is het alles behalve lente), een bruiloft (niet stiekem zelf de show stelen!) of een andere gelegenheid waarbij uitpakken mag. Of hebben we helemaal geen excuus om uit te pakken nodig?

Shop de tulle skirt hieronder. En nog even een fijne kortingstip: alleen vandaag nog (zondag 20 maart) krijg je -20% korting op de tule rokken van ModeMusthaves!

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties