logo
3 March 2016

Vlogging is a party #10 – Een mijlpaal!

Gepost in video

Vlogging is a party #10 - Een mijlpaal!, vlogging is a party, een mijlpaal, symfonica in rosso, nars radiant creamy concealer, nars webshop bestellen, vera camilla, taart maken, cheesecake maken, vlog, vlogs, nars velvet matte skin tint, cavia's, konijnen koppelen, verjaardagskado, groentesoep, lemon curd cheesecake, beautyblogger, bas jarig

Vorige week was ik bij Symfonica in Rosso in de Ziggodome. De dag erna maakte ik in de vrieskou outfitfoto’s op het ENKA terrein in Ede en in het weekend was er een mijlpaal. Je ziet het allemaal in deze nieuwe vlog!

Hier vind je de vlog van vorige week, waarin ik mijn nieuwe Louboutin lipstick uitprobeerde en discussieerde over vlierbessen.

Bedankt voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties