logo
3 April 2016

Outfit recap februari/maart

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoatoutfit recap, outfit recap februari maart, winteroutfits, outfit lente, lenteoutfits, fashion blogger, fisherman cap, mi moneda la roca, shearling coat, neon sneakers, faux fur, fringes, vanharen, puma eskiva, pasen, rokjesdag, rokjesdag de film, tweede kaartje gratis voor rokjesdag, bomberjack, trenchcoat

In februari heb ik geen outfit recap gemaakt, dus maak ik er nu één over februari én maart.

De shearling coat en de Eskiva’s waren zeker een favoriet de afgelopen tijd. Net als mijn Mi Moneda La Roca armband: vrouwelijk en toch stoer. Mijn lievelingsoutfit van deze negen is denk ik de eerste. Die van jullie?

Heb je gisteren nog geshopt tijdens National Glamour Day? En wat ga je vandaag doen? Ik las dat je alleen vandaag je tweede kaartje gratis krijgt als je in een rokje naar de film Rokjesdag gaat. Dat lijkt me een goede deal, maar helaas heb ik geen tijd vandaag. Wel hoop ik op een (zonnige) Rokjesdag. Tot nu toe is de lucht hier nog behoorlijk grijs.

Fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties