logo
14 April 2016

Vlogging is a party #16 – Mijn haar in de fik

Gepost in video

haar in de fik, verbrand haar, verschroeid haar, wasmachine kopen, jojanneke, utrecht, schoenenrek, broodrek, schoenen opruimen, katten, afstand doen van katten, katten maken lawaai 's nachts, fashion is a party, vlogging is a party, verdrietig, fnke arnhem, pr bureau fnke, vlogcamera

Afgelopen week zette ik mijn eigen haar in de fik. Ja, echt!

Verder werkte ik onder andere aan deze post over schoenen opbergen en ging ik gezellig naar Utrecht om het nieuwe huisje van Arjan (mijn neef) en Jojanneke (zijn beste vriendin) te bekijken. Ook kreeg ik een heel lieve kaart van Vera. Maar ik was – eerlijk is eerlijk – vooral verdrietig. Daar schreef ik al deze behind the blog over.

Heb je de vlog van vorige week nog niet gezien? Dat kan hier.

Fijne dag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties