logo
8 May 2016

Floral

Gepost in mijn outfits

floral, floral blouse, bloemenprint, trendy mode, trendy mode winkels, trendy mode cuijk, trendy mode beuningen, trendy mode webshop, yaya, circle of trust, dept, zomerkleding dames, bloesem, arnhem, fashion blogger, flared jeans, witte pumps, all-over floral print, gesponsorde postfloral, floral blouse, bloemenprint, trendy mode, trendy mode winkels, trendy mode cuijk, trendy mode beuningen, trendy mode webshop, yaya, circle of trust, dept, zomerkleding dames, bloesem, arnhem, fashion blogger, flared jeans, witte pumps, all-over floral print, gesponsorde postfloral, floral blouse, bloemenprint, trendy mode, trendy mode winkels, trendy mode cuijk, trendy mode beuningen, trendy mode webshop, yaya, circle of trust, dept, zomerkleding dames, bloesem, arnhem, fashion blogger, flared jeans, witte pumps, all-over floral print, gesponsorde postfloral, floral blouse, bloemenprint, trendy mode, trendy mode winkels, trendy mode cuijk, trendy mode beuningen, trendy mode webshop, yaya, circle of trust, dept, zomerkleding dames, bloesem, arnhem, fashion blogger, flared jeans, witte pumps, all-over floral print, gesponsorde postfloral, floral blouse, bloemenprint, trendy mode, trendy mode winkels, trendy mode cuijk, trendy mode beuningen, trendy mode webshop, yaya, circle of trust, dept, zomerkleding dames, bloesem, arnhem, fashion blogger, flared jeans, witte pumps, all-over floral print, gesponsorde post

Ik vind bloemenprintjes ontzettend leuk, maar ik moet er echt een beetje de “fase” voor hebben. Die heb ik momenteel niet zo. Maar… het is er de afgelopen tijd natuurlijk ook niet het optimale seizoen voor geweest. Omdat de zomer er toch echt vanzelf aankomt, besloot ik voor deze all-over floral blouse van 10 Feet. Ik ben er blij mee, om weer een nieuwe floral print in mijn kast te hebben hangen! Niet in de laatste plaats vanwege de originele kleurencombinatie.

De blouse is te koop bij Trendy Mode. Dit bedrijf heeft winkels in Cuijk en Beuningen en daarnaast een webshop die natuurlijk naar heel Nederland verzendt. De merken die Trendy Mode verkoopt vind ik heel erg tof! Naast 10 Feet vind je er bijvoorbeeld Circle of Trust, Folli di Gardo en YAYA.

In deze outfit heb ik de 10 Feet blouse gecombineerd met mijn geliefde flared jeans en witte pumps. Verder is de outfit eigenlijk vrij rustig. De print van de blouse is natuurlijk goed aanwezig en ik vind dat de blouse zonder al te veel toevoegingen het beste tot zijn recht komt.

Wat vind jij van de outfit?– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties