logo
18 May 2016

De tijd

Gepost in behind the blog

full time blogger, bloggewereld, vlogcamera, ipad, bloggers, coebergh communicatie & pr, begeer en blaak, anna nooshin, aussie, vogue nederland, bas kosters, persevent, bloggerevent, imagostylist

Aussie. Onder de douche realiseer ik me dat ooit één van mijn eerste persevents van Aussie was. Mijn allereerste persevent was van Diesel, ik zal het nooit vergeten. Maar Aussie kwam niet lang erna.

Het was de tijd van bloggers die nu allang niet meer bloggen. En van bloggers die toen nog lang niet blogden. Het was de tijd dat mijn hoofd voor ongeveer een achtste kaal was. En make-up me maar bar weinig kon schelen. De tijd dat we nog opkeken van een iPad.

De tijd dat Bas Kosters nog niet met Zeeman ging. Dat het woord ‘vlogcamera’ nog niet bestond. En ik nog altijd dacht dat ik beter in het Engels kon bloggen.

Het was de tijd dat Coebergh voor Aussie de PR verzorgde. En nog niet samen was met Begeer & Blaak. De tijd dat Anna Nooshin hoofdredacteur was bij I Love Fashion News. En Vera nog gewoon in Arnhem woonde.

De tijd dat ik echt nog een jong meisje was. En nog geen imagostylist. Dat VOGUE Nederland nog niet bestond. Dat iemand – geen idee wie- deze iconische foto maakte, die Vera te pas en te onpas oprakelt. Het is slechts een paar weken geleden dat ik ‘m nog in XL formaat met de post kreeg.

Het was een andere tijd. Een andere wereld.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties