logo
10 May 2016

essence wake up, spring!

Gepost in beauty

essence wake up, spring!, essence cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, witte eyeliner, lipstick pen, essence wake up, spring! review, essence wake up, spring! swatches, eyeshadow palette, jumbo highlighter pen, blush brush, roze lipstick, lila eyeliner, groene eyeliner, essence blush

Op dit moment ligt de limited edition essence wake up, spring! collectie (nog maar even!) bij Kruidvat. Het is een vrolijke make-up collectie, met onder andere roze en (andere) pasteltinten. Ik heb het eyeshadow palette, drie eyeliner pens, de jumbo highlighter pen, de blush brush, de blush in ‘hello sunshine’ en de lipstick pen in ‘bye-bye winter!’.

Iemand reageerde op mijn Instagram foto dat de blush weinig kleur afgeeft. Dat klopt inderdaad: hij is niet zo gepigmenteerd. Máár, het is wel een blush die je goed op kunt bouwen. Wanneer je dat eenmaal gedaan hebt laat hij een prachtige glow achter. Die zie je in de verpakking eigenlijk helemaal niet, dus dat is een leuke verrassing!

essence wake up, spring!, essence cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, witte eyeliner, lipstick pen, essence wake up, spring! review, essence wake up, spring! swatches, eyeshadow palette, jumbo highlighter pen, blush brush, roze lipstick, lila eyeliner, groene eyeliner, essence blush

De blush brush is een leuk hebbeding, maar zo’n breed, plat kwastje (check deze pagina voor een afbeelding) vind ik niet echt praktisch. Je zou ‘m misschien nog eerder gebruiken voor contouring, maar daarvoor is hij zelfs nog erg dun.

De lipstick pen vind ik een toppertje. Hij is heerlijk romig, goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen met een lipkwastje en heeft een mooi (oud)roze tint.

essence wake up, spring!, essence cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, witte eyeliner, lipstick pen, essence wake up, spring! review, essence wake up, spring! swatches, eyeshadow palette, jumbo highlighter pen, blush brush, roze lipstick, lila eyeliner, groene eyeliner, essence blush

Voor de ooglook gebruikte ik het eyeshadow palette, de jumbo highlighter pen en de eyeliner pens in ‘let’s the spring begin’ en ‘happy first day of spring’. Die laatste zijn wit en lila. Helaas leverde de witte niet helemaal het resultaat op waar ik op gehoopt had. Al denk ik dat het effect al beter is op de blote huid. Ik merkte namelijk dat de eyeliner op mijn hand een stuk minder stroef aanbrengt dan op mijn ooglid. Over een gekleurde oogschaduw is hij dan ook niet volledig dekkend helaas. De lila eyeliner pen dekt beter.

essence wake up, spring!, essence cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, witte eyeliner, lipstick pen, essence wake up, spring! review, essence wake up, spring! swatches, eyeshadow palette, jumbo highlighter pen, blush brush, roze lipstick, lila eyeliner, groene eyeliner, essence blush

Het eyeshadow palette is prima. Goed gepigmenteerd en met lekker veel shimmer. Ik vind ‘m wel wat dertien in een dozijn.

Mijn favoriet is absoluut de lipstick pen. Heb jij producten uit de essence wake up, spring! collectie gescoord?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties