logo
7 June 2016

Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED

Gepost in beauty

Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED, catrice, catrice zensibility, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, fashionblogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, cream blush, roodbruine blush, catrice bouncy blush

Wat moet je je voorstellen bij de Catrice Zensibility Bouncy Blush? Ik wist het niet precies, maar ik dacht wel aan iets wat ‘bounct’. Logisch. Daardoor dacht ik al vrij snel aan een blush die lijkt op essence highlighters die ooit eens in een limited edition zaten. Een ontzettend gekke textuur hadden ze.

Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED, catrice, catrice zensibility, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, fashionblogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, cream blush, roodbruine blush, catrice bouncy blush

En ja hoor: ook Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED heeft diezelfde textuur. Moeilijk te omschrijven. Een soort pudding maar dan steviger. Geen poeder, maar ook niet echt vloeibaar. Inderdaad een beetje ‘bouncy’.

Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED, catrice, catrice zensibility, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, fashionblogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, cream blush, roodbruine blush, catrice bouncy blush

De blush geeft kleur af, maar wel met wat moeite. Ik moet best flink mijn best doen om product op mijn kwast te krijgen. Wel is de blush uiteindelijk goed op te bouwen naar een intens resultaat. De tint is warm, roodbruin.

Catrice Zensibility Bouncy Blush Moment CaptuRED, catrice, catrice zensibility, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, fashionblogger, beautyblog, fashion is a party, rode lipstick, blush, cream blush, roodbruine blush, catrice bouncy blush

Hoewel de blush uiteindelijk wel zijn werk doet, zou ik ‘m niet aanraden. Dat ‘Bouncy’ effect is leuk bedacht, maar voegt wat mij betreft niets toe. De Catrice Zensibility collectie is nog verkrijgbaar bij Kruidvat zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties