logo
9 June 2016

Catrice Zensibility Nail Lacquer Turquoisensai

Gepost in beauty

Catrice Zensibility Nail Lacquer Turquoisensai, catrice, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, catrice zensibility nagellak, fashionblogger, beautyblog, kaligrafie, lichtblauwe nagellak

De Catrice Zensibility Nail Lacquers zijn geïnspireerd op kaligrafie. Dat kunnen we natuurlijk zien aan de bijzondere dop. Heel praktisch is het niet (bijvoorbeeld tijdens het opbergen), maar zo’n lange “penseel” geeft me wel echt een luxegevoel. Er zitten maar liefst vijf verschillende kleuren lakjes in deze limited edition collectie. Ik laat Turquoisensai zien. Die is helemaal niet echt turquoise, eerder babyblauw. Ik word er inderdaad best zen van…

Catrice Zensibility Nail Lacquer Turquoisensai, catrice, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, catrice zensibility nagellak, fashionblogger, beautyblog, kaligrafie, lichtblauwe nagellak

Op deze foto heb ik twee lagen aangebracht. De lak was wat aan de dikke kant (dat komt mogelijk door de warmte), dus mijn lagen zijn in dit geval vergelijkbaar met drie dunne laagjes, denk ik. Twee laagjes is voldoende voor volledige dekking.

Catrice Zensibility Nail Lacquer Turquoisensai, catrice, catrice cosmetics, catrice limited edition, catrice zensibility review, catrice zensibility swatches, catrice zensibility nagellak, fashionblogger, beautyblog, kaligrafie, lichtblauwe nagellak

De afgelopen tijd heb ik veel essie gedragen en helaas merk ik toch dat in vergelijking Catrice nagellak minder goed blijft zitten. De prijsklasse is natuurlijk ook anders. Na zo’n anderhalve dag had ik tipwear. Terwijl ik een essie lakje rustig vijf dagen zonder schade draag.

De lak kost €3,59. De Zensibility collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat zolang de voorraad strekt. Heb jij wat bemachtigd van deze limited edition?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties