logo
21 June 2016

Frill sleeves

Gepost in mijn outfits

Frill sleeves / Fashion is a party

Schreef ik laatst nog dat hoge temperaturen ook best zijn nadelen hebben, inmiddels piep ik toch een beetje anders. De regen komt me de keel uit. Who’s with me?

Daarom deel ik even een lookje van één van de mooiste dagen van het jaar tot nu toe, om weer opnieuw in de stemming te komen. Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen op Instagram. Ik vind deze frill dress fantastisch. Echt zo’n jurkje dat verder niets nodig heeft.

Aangezien op veel plekken de sale al in volle gang is, kun je een top of jurkje met ‘frill sleeves’ nu voor een appel en een ei online vinden. Hieronder een paar frill sleeve suggesties.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties