logo
23 June 2016

Vlogging is a party #25 – Uit m’n comfort zone

Gepost in video

Vlogging is a party #25 - Uit m'n comfort zone, vlog, vlogging is a party, uit m'n comfort zone, clipper, randstad, xenos, slakom, verjaardag, regen, zumba marathon, nacht van de mode, cavia

In deze vlog hoor je over het toffe project dat ik deze zomer ga doen. Iets wat ik heel spannend vind – want het is dus uit m’n comfort zone-, maar juist daarom wil ik het graag doen. Ik vertel in de vlog dat jij je kunt aanmelden als je (ook) enthousiast geworden bent. Dat kan hier, nog tot 30 juni.

Verder zie je dat ik meedeed aan een Zumba marathon en dat ik bijna vergiftigd werd door een – je gelooft het niet- slakom.

Heb je de vorige vlog nog niet gezien? Die kun je hier bekijken.

Alvast many thanks als je een duimpje omhoog doet!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties