logo
3 June 2016

Vlogging is a party #23 – Beautyblunder

Gepost in video

Vlogging is a party #23 - Beautyblunder, vlogging is a party, charlotte tilburg, beautyblender, watermeloen, ineke, tutti frutti, softboxen, anti yellow mask, outfitfoto's, sonsbeek arnhem, vlog, vera camilla, vlogcamera, beautyblender liner.designer, fashionblogger, youtube, instagram foto's maken, productfoto's maken, plakfolie, witte broek, broek met elastiek, benefit brow products

Geen beautyblender, maar een beautyblunder…

In deze vlog zie je dat ik mijn haar probeer ‘anti yellow’ te krijgen. Terwijl ik mijn nieuwe softboxen in elkaar zette (ja, ik houd van multitasken!). Ik at voor het eerst tutti frutti, stuurde Vera een kaartje en maakte weer fijne pakketjes open. Kijk je mee?

De vorige vlog kun je hier bekijken, als je ‘m nog niet gezien hebt.

Fijn weekend alvast!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties