logo
11 June 2016

Vlogging is a party #24 – De stoute schoenen

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, vloggen, graaf otto arnhem, sissyboy, fashionblogger, arnhem, sally hansen, zelfbruiner, quay australia, zonnebril, loavies, shoplogs, decoratie, vanharen budget challenge, shoppen, catrice zensibility, tape arnhem, wostok limonade, youtube banner, instagram foto's, instagram feed, outfitfoto's

Vorig weekend shopte ik weer een outfit voor de vanHaren budget challenge. Klik hier voor de schattige rode schoentjes die ik kocht.

Verder hielp Marriëlle mij met foto’s maken, dronk ik voor het eerst Wostok limonade en lakte ik mijn nagels babyblauw voor deze post.

Heb je de vorige vlog nog niet gezien, dan kan dat hier alsnog.

Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties