logo
17 June 2016

Mules

Gepost in mijn outfits

Mules, muiltjes, otto, laura scott, witte broek, gesponsorde post, zonnebril, h&m jasje, sonsbeek, schaduw, outfitfoto's, fashionblogger, arnhem, fashion is a partyMules, muiltjes, otto, laura scott, witte broek, gesponsorde post, zonnebril, h&m jasje, sonsbeek, schaduw, outfitfoto's, fashionblogger, arnhem, fashion is a partyMules, muiltjes, otto, laura scott, witte broek, gesponsorde post, zonnebril, h&m jasje, sonsbeek, schaduw, outfitfoto's, fashionblogger, arnhem, fashion is a partyMules, muiltjes, otto, laura scott, witte broek, gesponsorde post, zonnebril, h&m jasje, sonsbeek, schaduw, outfitfoto's, fashionblogger, arnhem, fashion is a party

Vraag aan Bas wat het lelijkste is aan mij en hij zal zeggen dat het mijn hielen zijn (denk ik). Maar niet alleen van Bas krijg ik opmerkingen over mijn hielen. Soms zeggen halve vreemden nog tegen me: ‘Wat zien jouw hakken eruit!’. Tja, altijd door blaren en pijntjes heen gelopen. Te veel schoenen aan gehad die erg mooi waren, maar erg oncomfortabel. Nu valt er niet veel meer te redden. Mijn hakken zijn rood, niet egaal, hebben een olifantenhuid en zijn nog altijd regelmatig kapot. Wat ik daarmee wil zeggen? Muiltjes zijn hieltechnisch gezien een uitkomst voor mij. Want om nou de hele zomer op badslippers te lopen is ook zo wat…

De afgelopen zomers heb ik het zonder witte broek gedaan. Bewust, want een witte broek betekent een wasmiddelabonnement. Ik ben nogal een knoeikont namelijk (mag je ook aan Bas vragen). Toch is het wel hét ideale kledingstuk voor de zomer hoor, zo’n witte broek. Ik ben geen fan van mijn benen, dus het liefst draag ik iets wat ze bedekt. Als dat een broek is, dan is die al snel niet zomers genoeg. Tenzij er een bloemenprint op staat, maar daar raak je dan weer relatief snel op uitgekeken. Zodoende heb ik toch maar weer een witte broek aan mijn garderobe toegevoegd. Ik heb ‘m al veel aan gehad, sinds ik ‘m heb. En guess what? Ik heb er nog niet één vlek in gemaakt. Ik denk dus dat ie geluk brengt. Je kunt ‘m kopen bij OTTO.


– Deze post is samen met OTTO tot stand gekomen –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties